Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

петък, 20 януари 2012 г.

Ето още две картички за Свети Валентин. Отне ми известно време да ги довърша и ето - чакат своите влюбени сърца.






Поздравявам всички влюбени!!! Има още време до 14 февруари, но това няма значение. За един влюбен всеки ден е прекрасен празник на душата. Станка Пенчева е една от любимите ми поетеси и ще си позволя да публикувам нейно стихотворение, като поздрав към всички, които са се понесли на крилете на любовта:


ЧУВСТВА

Има чувства, леки и неуловими
Като дъха на снега, на мъзгата.
Те се разпръскват, преди да си им дал име,
Но ти помниш смътно аромата им.

Има чувства, гъсти като смолата,
Дето капе под брадвата на дърваря.
Те лежат векове под земята
И се превръщат в камъни кехлибарени.

Има чувства, горчиви като пелина,
Чувства – ярки като светкавици нощни…
В черупките на словата застинали,
Те и след мен ще живеят още.

Станка Пенчева

четвъртък, 19 януари 2012 г.

Ето още една сватбена картичка - люляково щастие




Бих се радвала, ако някой пише отзив за картичките ми - дали се харесват, ако не - кои са слабостите им. Ще ми бъде много от полза. Лека вечер на всички!!!

сряда, 18 януари 2012 г.

Здравейте, отново съм тук. Имах една картичка за довършване и днес успях и с това. Моя позната ме помоли да й я направя по повод сключване на брак - едно щастливо събитие. Надявам се много моята картичка да допринесе за доброто настроение на щастливата двойка.




Винаги съм си представяла една такава картичка да е изпълнена в много нежни, светли, ефирни цветове, какъвто бихме искали да бъде съвместния живот на новото семейство.

неделя, 15 януари 2012 г.

Здравейте! Цяла седмица не съм публикувала нищо, но имам доста служебна работа и не ми остава време за хобито. От известно време влизам в блога на Двете елши и чета за новото предизвикателство и накрая реших да участвам. Това ще ми е първото участие в предизвикателство. Досега бях само любител на творбите, които се сътворяваха от сръчните ръце на участничките. Нямах куража да се пробвам. Все ми се струва, че още има да уча, но днес реших да публикувам една картичка - един малък сладък Снежко и да участвам. Най-сетне се престраших, въпреки че много се притеснявам как ще се възприеме картичката. Занимавам се с изонит от две години и все повече ми харесва да правя нещица с тази техника. Не знам дали ще допадне на останалите това, което съм направила. Още има да се уча, но така поне ще разбера докъде съм стигнала в направата си на картички. А и темата много ми допада. Ето го и Снежко: