Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

понеделник, 24 септември 2012 г.

Шев по картичка - 2

Вдъхновена от първата си картичка с шев по нея реших да изработя още една, също по повод Димитровден /доста подранила/. Тук шевовете станаха много по-добри.














И с тази картичка реших да участвам в двете предизвикателства:
МЪР МЯУ - "Шев по картичката"
Картичкофурии - "Нежност и романтика".

Лека вечер и спорна седмица на всички творящи и нетворящи!






































Картичка с шев-1

Здравейте! Тук съм с нова картичка, която избързах и изработих за Димитровден за една моя колежка. Общо взето, картичката е три в едно - подарък за имен ден, шита картичка /нямам машина, а и не мога да шия и затова ръчно я наших/ и исках да е свързано и нещо с романтика. Не знам получи ли се, но доста се потрудих с шева, малко поизкривих тук-там, но се получи приличен шев. Освен това, исках и да е по-различна като форма, всичко ми е за първи път. Ето какво се получи в крайна сметка












Смятам да я включа в предизвикателството на МЪР-МЯУ - "Шев по картичката" и на Картичкофурии - "Нежност и романтика".