Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 20 април 2013 г.

Минавам да покажа нещо новичко от полимерна глина - новата ми страст. Все още не са ми свикнали ръцете, но с времето се надявам да започна да майсторя красиви бижута. Това е с брокат и камъчета Сваровски и само си подсказа собственика - една много атрактивна и точна дама. Надявам се да й хареса и поне един път да си го сложи.





Както винаги остана една нотка на неудовлетворение в мен от качеството на снимките, но това беше най-доброто, което можах да направя по въпроса./засега/


Хубава вечер и приятно изкарване на почивните дни!!!

понеделник, 15 април 2013 г.

Картина - декупаж

Здравейте!

Все по-рядко се появявам тук. От началото на годината нещо не мога да насмогна на работата си и непрекъснато съм затрупана с ангажименти. И време за хобита почти не остава. От време на време открадвам по някой час и правя нещо. Последното, което направих е една картина с декупаж. Харесах си една картина, принтирах си я и я залепих на обработено платно. След това хванах акрилните бои и започнах да рисувам отгоре. На едно две места не ми хвана добре лепилото и има малки неравности, но много много не си личи. Останах доволна от резултата си, като за първи път. Оставям и на вас, и вие да прецените.






Спорна и хубава седмица желая на всички!!!