Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

четвъртък, 6 февруари 2014 г.

Декупаж

Привет!
Днес съм тук, за да ви запозная с най-новото,което изработих - две винтидж кутийки за бижута. При мен явно следват период след период - картички, бижута, макраме във всички разновидности, декупаж, и пак картички заедно с бижута, тъкани гривни и т.н. Винаги имам много идеи, за които времето не ми достига да осъществя. Харесвам много винтидж стила, чувствам се много комфортно когато гледам винтидж изделия, сякаш това е моя свят. Затова запретнах ръкави и налице са две кутийки. Оценката за тях оставям на вас, за мен беше удоволствието да ги изработя и да ви ги покажа.









Приятен следобяд!!! И очаквайте много нови неща от мен, вдъхновението ме е завладяло и аз съм запретнала ръкави в желанието си да осъществя всичко!