Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 17 ноември 2012 г.

Снежко

Какво е Коледа и Нова година без сняг, а без снежни човеци. Не е истински празник без тях. Затова ред е и един снежко да се появи в моята поредица от картички по повод тези празници.











Мисля да я покажа в crimbo-crackers.blogspot.com

Шотландско каре

Здравейте! Въпреки, че съм контузена, ръцете ме сърбят да направя нещо и не мирясвам докато не е факт. Разхождайки се из любимите блогове и странички попаднах на едно предизвикателство "Използвайте каре" и веднага реших да направя картичка по тази тема, като разбира се карето ще е шотландско. Шотландия винаги ме е привличала по някакъв необясним начин, обичам типичната шотландска музика, онемявам пред природата там - суровите планини и езерата, една странна красота. Народът на Шотландия - винаги изниква филма "Смело сърце" в съзнанието ми - един смел и несломим дух. Въобще, всичко що е шотландско, на мен ми е присърце, необяснимо, но е така. Ето и какво спретнах по темата, като този път не изневерих на любимия си изонит:

















С изключително удоволствие ще се включа в предизвикателството на Kaboodle Doodles Challenge Blog.

Приятни почивни дни!!!


сряда, 14 ноември 2012 г.

Полъх от миналото

Здравейте! Днес реших да кача моето творение по предизвикателството на Двете елши - тема, която много ми допада и винаги съм имала голямо желание да правя проекти по нея. Полъх от миналото - застинал часовник точно на Нова година, поизбелели нюанси - спомен за една далечна Нова година.















Ще участвам с проекта си в предизвикателството на Двете елши.
Хубав и усмихнат ден напук на времето навън!!!

понеделник, 12 ноември 2012 г.

Коледно трио "Пингвин"

Здравейте!
Тук съм в началото на седмицата. Когато видях картинката с трите сладурски пингвинчета, много ми допадна и си я изтеглих. Все отлагах обаче да я оцветя и да я включа в някакъв проект. И хоп - ново предизвикателство и то с пингвинче. До последно се чудех как да я оформя картичката и какви елементи да включа. Накрая измайсторих тази. Исках да е нещо кръгло и с коледни елементи. И се получи това:













Доста време ми отне да намеря подходящо място, за да я снимам. Снимах на изкуствена светлина, а пък ми трябваше и място, където да я окача. Накрая идеалното място след много-много снимки се оказа вратата на банята.
Мисля да участвам с картичката в предизвикателството на Картичкофурии.
Спорна седмица на всички!!!

неделя, 11 ноември 2012 г.

Картичка за юбилей

Наложи се да зарежа за малко картичките за Коледа и Нова година, защото една колежка ме помоли да направя картичка за майка й, която имала юбилей. Честно да си призная, позатрудни ме тази картичка. Не съм виждала жената, а на мен ми е трудно да правя картички за непознати, все още. Когато видя човека и картичката сама се появява като идея, цветове, композиция. Но все пак се справих със задачата. Остава да се надявам картичката да се хареса на жената - пожелавам й много здраве и още дълги години близките да се радват на присъствието й и на обичта й.












Благодаря на всички, които се отбиха при мен и хубав ден!!!