Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

вторник, 1 май 2012 г.

Докато се разхождах в интернет пространството попаднах на един много хубав блог

http://cardsandthoughts.com/small-from-the-heart/#comment-355



Дилянка е подготвила изненада за всички нас - две прекрасни подаръчета от сърце! Погледнете и ако желаете се включете!Лека вечер!
Още пергамано

Продължавам да не съм доволна от снимките си, но нещо не мога да се справя. Изчетох урочето на Калисто сигурно сто пъти, но явно момента на усъвършенстване при мен все още не е настъпил. А и има и нещо друго . в последно време много набързо снимам и качвам, защото не разполагам с достатъчно време за това. Приятно разглеждане въпреки недоброто качество на снимките!








понеделник, 30 април 2012 г.

Серията с пергамано продължава след малка пауза. В последно време се чувствам поизморена и малко по-рядко посягам към картичките.