Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

вторник, 9 октомври 2012 г.

МАГНИТЧЕ ЗА ХЛАДИЛНИК

Страшно се зарадвах на това предизвикателство - "Магнитче за хладилник". Досега не ми е идвало на ум, че може да си изработя нещо такова. Захванах се за работа, исках да е нещо мъничко и подходящо за хладилника. Вече имам подаръчета няколко магнитчета от приятелки и вече си имам и свое собствено производство. Направих си една рамчица в есенен стил /в момента съм на такава топла есенна вълна/, сложих още едно картонче, за да е по-плътно и си изработих, оцветих и минах с напукващи акценти едно голямо есенно листо, няколко капчици от превалял вече дъжд, купих си магнитна лента /едно чудно нещо/ и магнитчето е готово.












Мисля да го подаря на една моя колежка, която е голяма домакиня. Дано да му се зарадва.

Ще участвам в предизвикателството на

Картичкофурии

Двете елши

Kaboodie Doodles


Лека вечер и благодаря, че се отбихте!!!

понеделник, 8 октомври 2012 г.

Есенна картичка

Здравейте!
Пак съм тук в началото на седмицата. Нова картичка на есенна тематика. Есента е един от любимите ми сезони с многообразието на багрите си, топлите тонове, капризите на времето - ту топло, ту ветровито/днес много даже в нашия град на ветровете и камъните/, ту дъждец ще завали. А и колко е плодовита. Много се чудех какво точно от многообразието на есента на покажа и тук ми помогна моята дъщеря, която живее и учи в момента в гр. Вааса, Финландия. Тя ми изпрати по скайп няколко есенни снимки от уличката до общежитието й. Много красиво, с много топли багри и идеята узря в мен. Това са снимките:












А това е картичката, която вдъхновена от снимките на Яничка, изработих. Тук вложих и малко от любовта си към дистрес мастилата и оцветих кръгчетата в червено и оранжево,както и оранжевото картонче, дискретно поставих и златни перфектни перли, които за съжаление не си личат на снимката. Ударих по един шев, панделка, течни перли и картичката беше готова. Листото си го оцветих с акварелни моливи и след това минах отгоре с напукващи акценти.


















Мисля с есенната си картичка да участвам в следните предизвикателства:

Kaboodie Doodles - Autumn Leaves Falling/Fall Collors

Hobby Challenges - Ембос и/или Дистрес

Двете елши - Топла есен

Мър-Мяу - Искрата на вдъхновението


Чудесна вечер Ви желая!!!

неделя, 7 октомври 2012 г.

ПОДАРЪЧЕ

Здравейте! Включвам се, за да си покажа подаръчето от Пламито послучай участието ми в нейния празник - блогогодинката й. Искам да й благодаря много за темата, която беше поставила и която много ме развълнува. ОСвен това, получавам за първи път подаръче от подобен род събитие, макар и само за участие. Все пак съм начинаеща и много има още да се уча, но това ми е явно любовта на живота и сега се развихрям с пълна сила.
Благодаря ти, Плами! Това е подаръчето, което стои на видно място от няколко дни, но досега все нямах време да си го снимам. Ето го и него: