Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 28 януари 2012 г.

Картичка в стил Vintage, който много ми допада. Мисля да участвам с нея в предизвикателството на The Crazy Challenge.





А тук - в по-близък план самата изработка на картичката





понеделник, 23 януари 2012 г.

Здравейте! Пак съм тук с нова картичка. Отдавна имах идея да направя една картичка за един много специален човек за мен, но до оня ден не можех да избера сюжета. И в крайна сметка измайсторих това. Доста ме изтормози залепването, защото червения картон е брокатен и много трудно се хваща лепило. Наложи се да използвам всички налични видове лепила, но накрая се преборих и с този проблем.Картичката се получи много стилна и аз си я харесвам. И е много подходяща за получателя си. Ето я и самата картичка:








Мисля да си опитам късмета и в забавлятелството на Мър Мяу - "Рожден ден". И там участието ми ще е за първи път, много се вълнувам, защото разгледах картичките, които са заявили участие и са повече от прекрасни. Но ще си опитам късмета и аз.

Извинявам се на всички, които искат да ми оставят коментар и срещат трудност с проверката с дума. Не успях да я премахна от настройките, поради простата причина, че няма такава опция в българския вариант на блога. Или поне аз не открих такава. Ако някой има идея какво да направя, приемам помощ.
Лека вечер!!!