Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

четвъртък, 10 април 2014 г.

Великденско подаръче

Привет!
Още едно великденско подаръче е готово. Все още не съм решила за кого ще бъде, но и това ще стане. Също така реших да го покажа в третото декупажно предизвикателство на Картичкофурии-





Лека вечер! Весели почивни дни и посрещане на Лазаровден и Цветница!!!

понеделник, 7 април 2014 г.

Ароматна свещ

Привет!

Днес съм много изморена, имах доста ангажименти, служебни и много набързо се отбивам, за да кача снимки на последното нещо, което направих, а това е една ароматна свещ в много нежни, пастелни цветове . бледо лилаво, бледо розово и ванилия с аромати съответно люляк, ягода и ванилия. Бях намислила да направя такава свещ отпреди може би два месеца за рожденния ден на една моя колежка. По стечение на обстоятелствата винаги за неин празник правя нещо ново в различна област и за първи път. Дано й хареса и допадне като изпълнение и аромати.







Пожелавам на всички лека и спокойна вечер и един светъл утрешен ден, изпълнен с много положителни емоции!

неделя, 6 април 2014 г.

Великден

Здравейте!
Един от най.светлите и най.тачени от мен християнски празници наближава . Великден. Реших да подготвя малки подаръчета за мои близки, тази година няма да раздавам боядисани яйца, а малки сувенирчета, естествено пак яйца . керамични и от други материали, украсени с декупаж. Намерението ми съвпадна и с едно от декупажните предизвикателска в Картичкофурии . третото, свързано точно с този празник. Затова реших да участвам в него. Времето нещо ме притиска, задълженията ми никак не са малко и непректъснато се увеличават, но се надявам да направя още нещичко за предизвикателството и да си довърша всички започнати яйца за близките.





Обработих си дървената плоскост . изшкурих я, минах я два пъти с акрилна боя металик злато, след това с бяла акрилна боя, посъстарих елемента малко и залепих шареното пиле от една салфетка, минах с контур цялото пиле и сложих малко перлички. И великденското ми подаръче е готово.