Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 14 юни 2014 г.

Гривни за лятото

Здравейте!

Днес се отбивам тук, за да покажа две гривни, които изработих миналата седмица. Едната беше за специален повод - рожденният ден на моя приятелка, която още като видя ахата и много й хареса цвета, обработката и си поръча гривничка. Реших да я изненадам и й направих подарък за личния й празник. Фасетиран ахат, луксозен елемент с камъчета - семпло и свежо за лятото.





Втората е от типа "wrap bracelet" - кристални перли Сваровски - няколко разкошни цвята, кожен шнур, метално копче и доза любов.Размер не посочвам, защото е дълга и може да се навие 3 или 4 пъти около китката, в зависимост от дебелината на самата китка. Тази гривна все още чака собственика си, може и да е за някой от вас, ако я пожелае. За подробности - mdimitrova8800@abv.bg.





Пожелавам ви приятни почивни дни!!!