Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

неделя, 9 февруари 2014 г.

Месецът на любовта

Здравейте!
Два дни се наложи да си поостана в къщи и понеже не ме свърташе на едно място, реших да се поддам на любовната вълна и да направя нещо. Казвам месец на любовта, защото идва световния празник на влюбените и не само за това. Просто навсякъде хвърчат сърчица, нещо хубаво и любовно се носи във въздуха и те кара да си по-лек и да гледаш по-розово на нещата от живота. Любов, любов във всичките й проявления - към самите нас, към живота, към всичко, което ни заобикаля. Поне за малко да допуснем любовта в сърцата си и да сме по-добри и щастливи.




Реших с таговете да участвам в предизвикателството на Card Mania CMC# 40 "Love is All Around".

Пожелавам ви лека и спорна седмица, изпълнена с много любов и щастие! Обичайте се и бъдете много, много щастливи!