Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

неделя, 9 декември 2012 г.

Коледа в розово

И защо не?! Този празник за мен е от особено значение. Много го обичам и чакам с нетърпение всяка година. Тази също няма да бъде изключение, още повече, че моята дъщеря ще се прибере и цялото семейство ще бъдем заедно. Заинтригува ме предизвикателството в Картичкофурии с това заглавие. Първоначално се дръпнах, но след това си казах, че всеки един цвят би отивал на един такъв светъл и голям празник. Защо не и розово, един много "сладък" и нежен цвят, създаващ чувство на топлина, някакъв оптимизъм даже бих казала, абе всичко е в едни "розови" облаци. Можем да си го позволим един път в годината.
И така, захванах се с тага - тази година реших да подарявам тагове. Измайсторих си от бледорозов картон една кипра елхичка и украсата й е малко нетрадиционна - различни нюанси на розовото копчета и розови перлички. Обрамчих я с марля и се получи една много нежна и кокетна елхичка. Фонът е розово-бяла акрилна боичка, малко блестящ контур, който размацах по белите участъци и малки бели перлички. Завършекът беше голяма розова панделка. И готово - получи се една много розова, много нежна коледна елхичка в розово-бели облаци.













Мисля да участвам в предизвикателствата на:

КАРТИЧКОФУРИИ - КОЛЕДА В РОЗОВО


CHARIZMA CARDZ CHALLENGES - CHRISTMAS


Лека и спокойна вечер!!!

Коледни тагове

Реших за моите близки и познати тази година да направя тагове. Аз съм голяма фенка на таговете и мисля, че те са много подходящи за поздрав по случай някой празник.




























Ще има още една серия, но още са в процес на изработване.
Хубав ден на всички и се надявам да съм ви доставила поне малко удоволствие при посещението ви при мен! Прегръдки на всички!!!