Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

петък, 29 ноември 2013 г.

Арт бижута

Здравейте!

От два месеца май не съм влизала тук. Времето не достига, имах много служебни ангажименти, след това здравословни проблеми и то доста сериозни. Сега съм малко по-добре и реших да кача последните неща, които съм изработила. Годината наближава своя край и аз се замислих какво ще правя оттук нататък със своето хоби. Обичам много да правя картички и сега е момента да се развихря. От другата седмица обещавам да качвам картичките и таговете, които изработя за Коледа и Нова година /едни много обичани от мен празници, а навярно и от почти всички хора/. Изработването на бижута също ме влече и се впускам в изработката на гривнички с мъниста, макраме с мъниста и полускъпоценни камъни. От доста време обмислям да съчетая приятното с полезното. Може би от новата година ще имам и онлайн магазинче, където да излагам своите нещица и където всеки би могъл да ги разгледа и ако прояви интерес да си ги закупи за подарък на близки хора или да зарадва себе си. Арт продуктите са един чудесен подарък за всеки един, неповторим и уникален, изработен конкретно за дадения човек. Ще се радвам да получа подкрепа от всички вас приятели, всяко начало е трудно, но аз вярвам, че за всеки човек би се намерило нещичко - картичка или бижу, нещо, което да разведри деня и да го направи по-хубав.
Това са последните ми гривнички, които направих през последните няколко седмици, но поради обективни причини, не успях да кача навреме.





Имам още много идеи и проекти, които тепърва ще осъществявам. Ще ви бъда благодарна за всяка една подкрепа, приятели!!!


Лека вечер и спокойни почивни дни!!!