Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 22 декември 2012 г.

Последната коледна картичка

Здравейте! Влизам да ви покажа последната си празнична картичка за тази година. След това реших да си почина малко и да обърна повече внимание на себе си и семейството си. Направих една картичка - врата с коледен венец, типична гледка по това време на годината. Много исках да направя една такава картичка-врата и мисля, че се получи добре. Венецът го оплетох от зелена панделка, приших червени мъниста и златисти камъчета. Използвах типичните за този празник цветове - червено и зелено.





















Мисля да я включа в предизвикателствата на Двете елши, Нaboodle Doodles Challenge, Crazy Challenge, Hobby Challenges и Картичкофурии.


Весели празници на всички и до нови срещи!!!



петък, 21 декември 2012 г.

Размяна на картички

Привет на всички! Днес влизам, за да покажа картичката, която изработих за Петра, моето другарче за размяна. Вече я изпратих и се надявам в най-скоро време да я получи и дано й допадне. Направих я с голямо желание, използвах пергамано за пейзажа, който се вижда от прозорчето, дистрес за рамката на прозорчето и коледни звезди - един от символите на предстоящите празници.







Малко е тъмничка снимката, но я правих вечерта на изкуствено осветление, след като се прибрах от работа.


Хубава и спокойна вечер на всички, които се отбихте за малко при мен!!!