Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

вторник, 14 февруари 2012 г.

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!


С тази нежна картичка поздравявам всички с празника и нека любовта присъства в нас във всичките й измерения!












Мисля с картичката да участвам в предизвикателствата на ДВЕТЕ ЕЛШИ; МЪР-МЯУ; CRAZY CHALLENGE


Качеството на снимките не се получи много добро, но нещо не успях този път да се справя съвсем добре с фотоапарата.

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Реших да участвам докрай в предизвикателствата на Miss Emerald и ето ме пред второто предизвикателство - кошничка. Използвах това, че един от най-романтичните празници е пред прага ни и я посветих на него. Този път изневерих на любимия си изонит, много се притеснявах как ще се получи - това е резултата:










Благодаря на Гери от "Двете елши" за модела!

Получи се много сладурска кошничка, пълна с рози за празника, а може и с лакомства - според предпочитанията.


Мисля да участвам с нея и в предизвикателствата на "Двете елши" и Мър-мяу.


Пожелавам на всички една седмица на много романтика, нежност и любов!!!








неделя, 12 февруари 2012 г.

КАРТИЧКА В СТИЛ ШАБИ ШИК

До скоро не бях чувала за този стил, но когато прочетох за него малко повече разбрах, че това е стилът, който много много ми допада. Стил, който ми създава чувство на романтика, уют, нежност и мечти по отдавна отминали времена. Но едно е да четеш за него и да се унасяш в мечти, а друго е да изработиш картичка в този стил. Опитах се в моята да уловя духа на това време и се надявам да съм успяла. Ще участвам с творбата си в предизвикателството на Miss Emerald по случай първата годишнина от блога й. Използвам случая да й честитя празника и да й пожелая още много години на творчество на прекрасни нещица!











Все още не мога да се справям добре с фотоапарата, в смисъл, че не мога да избера най-добрата позиция, от която да снимам картичките си и не винаги си проличава красотата им.
За тази използвах една моя любима хартия, която мисля, че пасва на духа на шаби шика, панделки органза и разбира се, останах вярна на изонита. Винаги са ме привличали точно цветните десени на мебелите, на завесите, порцелановите сервизи за чай - всичко това създавайки неповторима атмосфера на уют и романтика.


И понеже ми напомня за нещо английско, сетих се на кого мога да подаря картичката със специални благодарности - Там Пиърс - една много креативна личност със страшно много идеи и хрумки, и всички много оригинални.