Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

събота, 20 октомври 2012 г.

ЕСЕННА РАЗХОДКА

Здравейте! Днес влизам не за да кача картичка, а няколко снимки от днешната ни семейна есенна разходка. Използвахме хубавото време и решихме да отидем до с. Медвен. Толкова красиви местенца има в нашата страна и толкова малко хора знаят за тях. Изпитах истинско удоволствие от разходката. Тишина, много слънце и светлина, меки топли есенни цветове. Много обичам есента и нейните багри. Неописуемо е. И толкова вдъхновяващо може да бъде. И много отморяващо!









































Прибрах се от разходката , заредена с много енергия и красота. Даже измайсторих набързо една картичка. Но за нея - утре.
Лека и спокойна вечер!!!

четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Картичка за рожден ден

Една седмица съм болна и взе да не ме свърта на едно място. Хем ми е отпаднало и нищо не ми се пипва, хем ме сърбят ръцете да направя нещо. И накрая стъкмих една картичка за рожден ден на моя приятелка, който е другата седмица. Пробвах се да си направя сама розички, в началото всичко беше както трябва. Изрязах си по шаблон цветчетата, с уред за ембос малко ги оформих, направих розичките и реших малко да ги дистресна по краищата. И това добре, но след това ми дойде глупавата идея малко да ги пръсна с водичка, да се разтече мастилото. Обаче се поразвиха розичките, защото се намокри хартията и се изправи, ембоса почти не си личи. Но вече бях свършила всичко това, реших да я докарам докрая. Не се получи лоша картичка.














Реших да участвам в две предизвикателства с тази картичка:

Card Mania

The Crazy Challenge

Приятна вечер на всички!!!

вторник, 16 октомври 2012 г.

Подарък от Гери - Arcadia

Здравейте! Днес влизам специално, за да покажа моя подарък - картичка по случай 6 октомври от Гери - Arcadia. Позабавих се малко със снимките, защото бях на легло доста време, някакъв есенен вирус, но този път го изкарах много тежко. Днес се чувствам малко по-добре и бързам да си кача снимка на картичката, защото е великолепна. Толкова красива - едно малко бижу!!! Вижте я сами и ще се убедите в думите ми:














Наредила съм си я заедно с подаръчето от Плами и двете се кипрят на секцията.
Благодаря ти, Гери, за великолепната картичка и хубавата емоция!!!