Добре дошли в моя блог!
Това е мястото, където се опитвам да избягам след тежкия работен ден и напрегнатото ежедневие. Все още се уча, но се надявам, че картичките, които съм изработила с много любов и са част от самата мен, ще ви допаднат.
През 2013 година открих една друга моя страст - изработване на бижута от мъниста, полускъпоценни камъни и перли, а в последните месеци навлязох и в тъкането с мъниста. Огромно удоволствие е да виждаш как изпод ръцете ти излиза нещо толкова красиво и нежно!
Надявам се, посещавайки ме, да уловите поне частичка от любовта, с която изработвам всичко!
Благодаря за отделеното време и ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ!

вторник, 2 октомври 2012 г.

СВЕТОВЕН ДЕН НА КАРДМЕЙКИНГА

Здравейте!
Тук съм по повод световния ден на кардмейкинга. За първа година ще участвам и аз и много се вълнувам. Общо взето годишнината съвпада с времето, когато започнах по-активно да се занимавам с картичките. Първо започнах само и единствено с изонит, постепенно започнах да опитвам и други начини. Престраших се да участвам в някои от предизвикателствата, български.
Използвам случая да благодаря на Miss Emerald - по случай нейната годишнина се пробвах и нещо различно от изонита и ми хареса. Лека полека започнах да се развивам като човек, който се занимава с картичкоправене. Доставя ми изключително удоволствие и така отмарям от тежкия натоварен ден. Сега осъзнавам, че без картичките ще имам една голяма празнина, която с нищо няма да мога да я запълня.
И да се върна на повода за тази ми публикация - по случай световния ни празник, на всички нас, които се занимаваме с направата на картички и това е станало част от нас, имам честта да си разменям картичка с Веси. Надявам се да й хареса картичката, която подготвих за нея. Използвах два-три бода, част от любимия ми изонит, ръчно направено цвете - хортензия /едно от любимите ми цветя/. Опитах се да съчетая всичко, което успях да науча и което ми харесва през тази година. И естествено - вложих много желание и любов и надежда, че картичката поне мъничко ще се хареса на Веси.
Веси, специално за теб:


















Поздрави на всички момичета, изпод чиито ръце излиза толкова нежност, красота и любов!!!